News

Bilete Romanian Thrash Metal Fest 3rd Edition la doar 100 lei, promotional la concertul Virus din Bucuresti !

Pentru concertul Virus din Bucuresti, miercuri 30 Aprilie, Romanian Thrash Metal Club v-a pregatit un pret special pentru abonamentele la Romanian Thrash Metal Fest 3rd Edition – doar 100 lei, pentru doua seri de metal si aproximativ 20 de trupe care va vor purta de la thrash la death, black, speed, heavy si inapoi la thrash. Acest pret este valabil doar in seara concertului si doar in locatie, adica in club B52, Bucuresti (str. 11 Iunie, nr.50). Deci vedeti un membru RTMC, il intrebati repede de biletele RTMFest cu pret redus.

Virus-9,7-Richter-Damage-Case-B52-homeInventatorii conceptului de “Thermonuclear Thrash”, VIRUS au aparut pe firmament intr-un moment in care scena locala era dominata mai degraba de hardcore punk, acum mai bine de un sfert de secol, in 1986. Debutul, Pray for War, a aparut un an mai tarziu si energia lui haotica i-a facut pe unii sa ii declare raspunsul britanic la Voivod. Temele apocaliptice sunt la ele acasa si vor fi si pe urmatoarele doua full-lengthuri, Force Recon si Lunacy, sustinute de o instrumentatie zgrunturoasa, murdara si violenta. Dupa o lunga perioada de absenta, intre 1990 si 2008, Virus revine cu acelasi mesaj, A New Strain of an Old Disease fiind numele ultimului produs discografic, un EP aparut anul trecut la Killer Metal Records. In paralel cu pregatirea unui nou album, Virus se lanseaza intr-un turneu european, Contaminate Europe Tour, in cadrul caruia viziteaza in premiera Romania.

In deschidere vor evolua doua trupe romanesti – o trupa cu care publicul dedicat heavy metal-ului a facut cu siguranta cunostinta, 9.7 Richter, si tanara dar promitatoarea formatie de thrash metal, Damage Case!

Pretul biletelor la concert va fi 25 de lei si acestea vor fi disponibile exclusiv la intrarea in club. Membrii Romanian Thrash Metal Club au intrarea libera.
http://www.virusthrash.co.uk/
https://www.facebook.com/virusthrash

http://www.97richter.com/
https://www.facebook.com/97richterband

Tags:

Comentarii

Niciun comentariu.

Raspunde

You must be logged in to post a comment.