News

CASTLE (U.S.A.), R.U.S.T. (RO), live in Bucharest

Romanian Thrash Metal Club, in parteneriat cu Mighty Owl Productions, are placerea sa prezinte, pentru prima oara in Romania, una din cele mai speciale trupe ale noului val de heavy/doom american. Fondati in 2009 in San Francisco, CASTLE fac parte, alaturi de trupe ca ARGUS, HOUR OF 13 sau SINISTER REALM, dintr-o generatie americana foarte talentata, care si-a propus sa redescopere radacinile autentice ale metalului, imbinand doomul traditional practicat de pionieri ca PENTAGRAM sau SAINT VITUS cu heavy metalul anilor ’80.

Cu un debut excelent in 2011, urmat de inca doua albume de studio notabile, CASTLE se remarca atat prin nivelul compozitional ridicat si prin coeziunea componentilor, cat si prin calitatile individuale ale muzicienilor. In prim plan o vom gasi mereu pe basist-vocalista Elizabeth Blackwell, al carei timbru grav si invaluitor se muleaza perfect peste riffurile intunecate create de chitara lui Mat Davis. Muzica americanilor poate fi descrisa drept apasatoare si oculta, cu izbucniri periodice de melodie hipnotica.

https://www.facebook.com/CastleSF
http://www.heavycastle.com/

R.U.S.T. sunt cei ce vor deschide show-ul Castle din fabrica pe data de 10 mai 2015.

Trupa R.U.S.T. a fost înființata in anul 2004, de către basistul George Popescu.

După demo-ul “The Beginning” lansat in anul 2007, a urmat in anul 2009 EP-ul autoprodus “Warriors of Heaven”. In anul 2010 R.U.S.T. semnează cu casa de discuri germana Puresteel Records/Pureunderground Records si lansează sub egida acesteia L.P.-ul ”Legends” in anul 2011.

In aprilie 2015 R.U.S.T. va intra in studio pentru a înregistra următorul L.P., “Wings of Vengence”, in componenta :
Mircea Cristea – voce,
Liviu Ghițan – ghitara,
Alex ”Gomez” Dascaloiu – tobe,
George “Metal” Popescu – bas

www.signofthunder.com
www.pureunderground-records.com/bands/view/122/R_U_S_T
www.facebook.com/pages/signofthunder/297260393097
www.youtube.com/user/Sign0fThunder

Daca sunteti interesati, fie si in treacat, de doom sau de heavy metal, asigurati-va ca nu ratati acest concert.
Show-ul CASTLE va avea loc pe data de 10 mai 2015 in Club Fabrica, Bucuresti, str. 11 Iunie, nr. 50, iar accesul va costa 20 lei.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/773982676034461/

Tags: , , , ,