News

Chronosphere (GR), Mass Cremation (BG), Crossbone (RO), Deathrattle (RO) live in Question Mark, Bucharest, Romania

In data de 24.04.2015, Romanian Thrash Metal Club impreuna cu clubul Question Mark (Calea Victoriei 48-50) va invita la un concert de thrash metal ca la carte.
Headliner-ul serii va fi trupa greceasca CHRONOSPHERE, care se afla intr-un mini-turneu prin Europa, “EMBRACING EUROPE TOUR 2015”, in Romania avand programate inca 2 concerte, la Cluj si la Craiova.
In concertul de la Bucuresti vor mai participa bulgarii de la MASS CREMATION, iar din Bucuresti deja cunoscutii CROSSBONE precum o trupa romaneasca tanara de thrash metal cu un potential foarte mare, DEATHRATTLE.

CHRONOSPHERE activeaza din 2009, initial sub numele Homo Sapiens, din 2012 cu numele actual. Desi sunt o formatie tanara, si-au castigat un loc in scena greceasca de thrash metal, una din cele mai competitive la ora actuala. Trupa are la activ doua albume full-length, Envirusment (Esoteron Studios, Athens Thrash Attack + Eat Metal records, 2012; si Embracing Oblivion (Punishment 18 Records + Spiritual Beast, 2014).

http://www.chronosphere-official.com/
https://www.facebook.com/ChronosphereGr

Li se alatura MASS CREMATION, death/thrasherii cunoscuti publicului bucurestean de la concertul Artillery din februarie 2014. Trupa s-a infiintat in 2011, in Varna, Bulgaria, discografia lor fiind compusa din un demo (Violence, 2012), un EP (Xenomorphobia, 2014) si un album live (Live Cremation, 2014).

https://www.facebook.com/Mass.Cremation.Bg

CROSSBONE:

https://www.facebook.com/crossboneband
DEATHRATTLE este una din cele mai interesante aparitii ale ultimului an. Crescand de la concert la concert, trupa din capitala planuieste lansarea albumului de debut, Minutes before Death, candva la vara, iar concertul de pe 24 aprilie e o ocazie perfecta de a ii vedea la lucru.


https://www.facebook.com/DeathrattleBand1111

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/821908831208230/

Tags: , , , , , , ,

Comentarii

Comentariile sunt inchise.