News

Concert lansare de album Crossbone. Invitati Spinecrusher si Damage Case

Romanian Thrash Metal Club va invita, pe data de 22 noiembrie, in club Fabrica, la un eveniment care poate fi descris perfect folosind un singur cuvant: Thrash!

Crossbone-lansare-album-Through-Death-and-HateOcazia este una speciala, si anume lansarea celui de-al doilea material discografic al formatiei Crossbone, intitulat “Through Death and Hate”. In putin peste doi ani, trupa bucuresteana a crescut de la concert la concert, si dupa un EP intitulat “Skate/Mosh/Destroy”, o gura de aer proaspat intr-o scena de thrash metal care abia acum incepe sa miste, revine cu un material ce contine 10 piese si va putea fi achizitionat, bineinteles, la concert. Pentru cei pasionati de thrashul old school, reprezentat de Slayer, Exodus ori Overkill, cu o ureche aplecata si spre hardcore punk, atat concertul de lansare cat si albumul nu trebuie ratate!

Li se alatura Spinecrusher, pentru o portie sanatoasa de “Hellthrash” si Damage Case, care revin in Fabrica la o luna de la recitalul excelent din cadrul Old Grave Fest.

Intrarea este libera si berea va fi pusa din timp la rece, asa ca nu exista motive sa nu luati parte la petrecerea de pe 22 noiembrie. Thrash!

Tags: , , ,