News

Crossbone si Berserkers se alatura line-upului RTMF

Castigatoarele locurilor unu si respectiv doi in cadrul concursului Romanian Thrash Metal Battle, trupele bucurestene de thrash metal, Crossbone si Berserkers sunt invitate faca oficiile de deschidere dar si de inchidere a Romanian Thrash Metal Fest, eveniment a carui configuratie , in acest moment, arata astfel:

Berserkers (Ro )
Artillery (Dk )
Nocturnal (Ger )
Sofisticator ( It )
Bio-Cancer (Gr )
Terrorhammer ( RS )
Decease ( Ro )
Thrashless ( Est )
Axecutor ( Bg )
Crossbone (Ro )

Line-upul nefiind inca anuntat in intregime!

Romanian Thrash Metal Club va pregateste pentru urmatoarea perioada, mai exact pana la incheierea perioadei de pre-sale lung  in data de 30 septembrie, o seama de surprize, acestea urmand sa fie anuntate succesiv.

In acest moment pretul unui bilet este de 65 lei, urmand ca din 1 octombrie acesta sa fie 80 lei, pret valabil si la intrarea in club.

Biletele pot fi achizitionate din locatiile anuntate anterior dar si on line de pe iabilet.ro cat si pe www.metalhead.ro/bilete
Pe www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete puteti comanda atat bilete electronice, cat si bilete fizice cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741272967 (intre 09:30 si 18:00, de luni pana vineri).

Tags: , ,