News

Decease lanseaza primul album in cadrul targului tRock

Comunicat 7.02.2012: Lansarea primului album Decease in cadrul targului tRock de la Cluj-Napoca.

Revenim cu detalii despre cel mai interactiv eveniment al unergroundului autohton, targul de produse rock si metal, tRock a carui editie de Cluj va avea loc in acest an in clubul Gambrinus, duminica – 17 februarie 2013.

Asa cum am promis anterior, cei mai importanti thrasheri din zona Clujului pregatesc o supriza majora pentru tRockul din 17 februarie. In cadrul evenimentului din seara targului,  DECEASE vor lansa la Cluj primul material discografic: „Exhort To Obliterate” – un set de 9 piese ce cumuleaza peste 30 de minute de thrash metal cu influente death metal. Albumul este productia Hatework cu sprijinul Asociatiei Culturale Manifest si va fi disponibil la stand in cadrul targului, dar si in recitalurile live ale trupei anterioare evenimentului de la Cluj: 15 februarie – Slatina si 16 februarie –  Bucuresti.

Fata de lista initiala, si-au mai anuntat prezenta cu stand participanti noi: SouthLand Distro din Ungaria, Ganymede Leather, Raul Tomi Rus (Gambrinus) si Axa Valaha. Inscrierile sunt inca deschise si binevenite la adresa de contact contact@rtmc.ro.

Organizatorii targului si participantii cu stand au pregatit si un set de premii speciale pentru participantii la evenimentul din 17 februarie. Astfel, in baza biletului de intrare la concert se va putea castiga unul din urmatoarele produse:

2 reviste slowly  we rot #2 + CD compilation a 15 lei bucata
1 tricou Romanian Thrash Metal Fest 35 lei
1 bilet Absu 45 lei
2 bilete Deicide a 60 lei / buc
1 abonament darkness rising festival Belgrad 175 lei

Va multumim si va asteptam!

RTMC & ACM.

Tags: , ,