News

DECEASE in concert la Bucuresti, Private Hell

Romanian Thrash Metal Club impreuna cu Hatework si Asociatia Culturala Manifest va invita Vineri 18 aprilie in clubul Private Hell din Bucuresti (Calea Grivitei nr. 91) la un concert special sustinut de una din cele mai importante trupe de thrash metal din tara noastra: DECEASE din Cluj-Napoca.

RTMC-Decease-in-Private-HelEvenimentul se incadreaza in reperele unui sprijin real pentru undergroundul autohton, fiind ultimul popas al clujenilor inainte de a intra in studioul NextDog Studio din Bucuresti, unde vor demara inregistrarile pentru viitorul full length.

In urma anuntarii acestui eveniment ne-am bucurat de un raspuns pozitiv si entuziast din partea mai multor trupe ale scenei metal underground, lucru care aduce un stimul in plus acestei initiative si in linii generice, miscarii underground autohtone.
Astfel, alaturi de Decease vor urca pe scena din Private Hell DISTORTION (extreme metal) si CROSSBONE (old school thrash metal), ambele din Bucuresti, precum si OPUS RUINA (tehnical death metal) din Cluj-Napoca.

Decease
https://www.facebook.com/decease.band

Distortion
https://www.facebook.com/DistorsionBand

Crossbone
https://www.facebook.com/riffsheavierthanyourmom

Opus Ruina
https://www.facebook.com/OpusRuina

Romanian Thrash Metal Club si Hatework vor directiona incasarile acestui eveniment catre inregistrarile viitorului material Decease.

Biletele se vor gasi doar la intrare si costa 10 lei. Deoarece este un eveniment support, membrii RTMC vor plati si ei bilet, la pret intreg.

Like, share and keep supporting !

Romanian Thrash Metal Club
Hatework
Asociatia Culturala Manifest

 

Alaturi de Decease vor urca pe scena din Private Hell alte doua formatii locale ce vor fi anuntate in decursul urmatoarelor zile.

Si pentru ca, dincolo de partea de entertainment pe care un concert underground o livreaza, organizatorii doresc sa concretizeze acel “support for the underground” regasit in prezentarea celor mai multe concerte live, incasarile acestui eveniment vor fi integral redirectionate catre inregistrarile viitorului material.

Biletele vor fi 10 lei si se vor gasi doar la intrare.

Deoarece este un eveniment support, membrii RTMC vor plati si ei bilet, la pret intreg.

 

Tags: ,