News

Detalii finale Artillery, 15 februarie 2014, club Fabrica

Concertul Artillery, Mass Cremation, Damage Case, care va avea loc sambata 15 februarie in club Fabrica, str 11 Iunie nr 50, Bucuresti, se va desfasura dupa urmatorul program:

rtmc-inheritance-artillery-bucharest-romaniaOpen doors: 20:00
Damage Case: 21:00
Mass Cremation: 22:00
Artillery: 23:00

Pretul unui bilet, pana in data de 14 februarie inclusiv, este de 30 de lei si poate fi achizitionat de la club Fabrica, club Private Hell (Calea Grivitei 91, Bucuresti) sau online de pe www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete. In ziua concertului, pretul biletelor va fi de 40 de lei.

Dupa cum v-am informat deja, posesorii de bilete RTMFest 2013 vor putea intra GRATUIT la acest concert, daca vor prezenta biletul RTMFest la intrare. Membrii trupelor care au participat la RTMFest 2013 au acces gratuit. Membrii Romanian Thrash Metal Club au acces gratuit.
Cateva detalii tehnice:

Cei care au avut biletul RTMFest cumparat online sunt rugati sa aiba la ei biletul de acces re-printat pentru a putea fi comparat cu cel deja existent.
Cei care au avut acces in baza aplicatiei de mobil sunt rugati sa o prezinte din nou la intrare.
Pentru orice dificultate legata de printarea sau afisarea tichetului de acces pe mobil, aceasta va putea fi solutionata printr-un e-mail la contact@iabilet.ro.

Tags: , , , , , ,

Comentarii

Niciun comentariu.

Raspunde

You must be logged in to post a comment.