News

Hobbs’ Angel of Death, Dehydrated, Crimena, Cap de Craniu si First Division, live in Casa Studentilor din Craiova

Sambata 28 iunie Romanian Thrash Metal Club si Casa de Cultura a Studentilor Craiova va invita la Casa Studentilor din Craiova pentru o seara de metal extrem avand drept cap de afis legenda thrashului australian, Hobbs’ Angel of Death!

rtmc-hobbs-craiova-28-iunieDupa ce au oferit publicului bucurestean un show de exceptie cu ocazia turneului Blaspheme Killing for Christmas, care a poposit in capitala chiar in seara de 25 decembrie, Hobbs’ Angel of Death revin in Romania in cadrul primului turneul mondial al trupei. Mai mult de un sfert de secol a trecut de la debutul discografic al trupei, materialul intitulat tot Hobbs’ Angel of Death si, dupa multiple schimbari de componenta, destramari si alte peripetii, in 2014 Peter Hobbs isi propune, pe langa inregistrarea unui nou si mult-asteptat album, cel mai amplu turneu din istoria trupei. Alaturi de el, la chitara si, respectiv, bass, sunt Damiano “Idda” Porciani si Alessio “Cane” Medici, cunoscuti publicului autohton de la concertele Violentor(Italia), precum si noul baterist al italienilor, Iago Bruchi. Dedicati ca intotdeauna metalului in cea mai pura forma, Hobbs’ Angel of Death promit o experienta greu de egalat si o ocazie unica de a vedea la lucru o trupa ce face parte din istoria genului!

Pe aceeasi scena, tocmai din Tomsk, Siberia, vine Dehydrated, o trupa care propune o abordare mederna si tehnica a death metal-ului. Lor li se alatura Crimena, Cap de Craniu si First Division, pentru un periplu de la hardcore la death metal, trecand prin groove si deathcore.

Pretul unui bilet este de 15 lei, disponibil la intrare. Accesul se va face incepand cu ora 18.
https://www.facebook.com/HobbsAngelOfDeathOfficial
https://www.facebook.com/dehydratedband
https://www.facebook.com/crimena.craiova
https://www.facebook.com/CapDeCraniuOfficial
https://www.facebook.com/fdband

 

Tags: , , , , , , ,