News

Mörbid Carnage Live in Oradea

MÖRBID CARNAGE in Club Abyss din Oradea14.02.2013

Joi, 14 februarie 2013, clubul Abyss rock metal pub din Oradea va invita la un concert destinat tuturor iubitorilor thrash-ului autentic. Headlinerii serii, maghiarii de la MÖRBID CARNAGE, pregatesc un setlist de exceptie ce va include atat piese din perioada de inceput a a carierei lor, cat si cele mai noi compoztii, incluse pe ultimul album, Merciless Conquest.

Concertul de la Oradea, face parte din miniturneul de promovare a noului material discografic, Merciless Conquest, fiind prima oprire in Romania. De asemenea, maghiarii vor continua seria de show-uri atat in Slatina, cat si in Bucuresti si Cluj-Napoca.

Trupa MÖRBID CARNAGE s-a format in anul 2007, in orasul maghiar Szeged. Cu influente puternice din aria EXODUS si SLAYER, formatia este caracterizata de o furie ritmica reprezentativa thrasului “pur sange”. Pasajele vocale infernale suprapuse peste riff-urile agresive si salbatice sunt menite de a dezlatui adevarate moshpit-uri in randul iubitorilor de sonoritati extreme.

Daca pe primul album a celor de la MÖRBID CARNAGE, intitulat Night Assassins din 2010, se resimte o atmosfera caracteristica thrash-ului anilor 80, axat pe distractia specifica a unor formatii ca si TANKARD, pe ultimele compozitii apartinand materialului discografic Merciless Conquest, care urmeaza sa fie lansat pe data de 5 februarie 2013, situatia devine mai serioasa. Noul album depaseste linia stilistica pe care trupa a abordat-o in primul material, clare elemente de death metal si thrash imbinandu-se inspirat in piese care aduc aminte de anii de glorie ai thrash-ului „de granita”. De conceptul grafic al formatiei s-a ocupat nimeni altul decat cel mai cunoscut artist roman, Costin Chioreanu, care a reusit sa surprinda perfect esenta oculta si devianta a noului material.

Mörbid Carnage on Facebook

Cei care vor deschide seara sunt tinerii oradeni de la IGFON, o trupa care promite multe pe aria melodic black/death metal. Energici si plini de dorinta de a se afirma, membrii trupei vor deschide seara cu un concert care va anima cu siguranta publicul pentru furia evil thrash maghiara MÖRBID CARNAGE.

Igfon on Myspace

Concertul MÖRBID CARNAGE este un eveniment organizat de Clubul Abyss rock metal pub, sustinut si promovat de Romanian Thrash Metal Club si Moshpit.ro.

Tags: , , ,