News

Old Grave Fest 2014 / Romanian Thrash Metal Fest 3rd edition, noua categorie de preturi, detalii

Incepanad de la 1 martie, si pana pe 31 mai inclusiv, pretul unui abonament pentru DOUA zile de metal extrem si traditional marca RTMFest este doar 115 lei! Aceasta oferta este LIMITATA la 100 de abonamente, care pot fi achizitionate prin intermediul sistemului BILETOO (prin siteurile www.biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.ro si prin magazinele partenere biletoo.ro). Pentru persoanele din teritoriu, biletele fizice pot fi achizitionate de la punctul biletoo din Unirea Shopping Center Bucuresti, dar si prin reteaua magazinelor Flanco, librariile Adevarul, precum si a celorlalte magazine partenere biletoo.ro (vezi lista completa pe http://biletoo.ro/retea.php). Pe www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/ poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home – platesti cu cardul online sau cu Paypal, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphone-ul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

old-grave-fest-2014-romanian-thrash-metal-fest-bigPana in acest moment si-au confirmat participarea la Old Grave Fest – Romanian Thrash Metal Fest editia a 3-a, eveniment care va avea loc intre 10-11 octombrie 2014, in Club Fabrica, str. 11 Iunie nr. 50, Bucuresti, urmatoarele trupe: Grave (Suedia), Desaster (Germania), Sodomizer (Brazilia), Bölzer (Elvetia), Obsessör (Germania), Hellcannon (SUA), Slaughtered Priest (Grecia), Necrochakal (Grecia), Extirpation (Italia). TREI NOI TRUPE vor fi anuntate la inceputul saptamanii viitoare!

In perioada 1 iunie – 30 septembrie, pretul unui abonament va fi de 135 lei, iar incepand cu 1 octombrie pretul va deveni 155 lei.

Membrii Official Romanian Thrash Metal Club au acces gratuit.

Old Grave Fest – Romanian Thrash Metal Fest editia a 3-a este un eveniment marca Romanian Thrash Metal Club, sustinut integral de catre membrii acestuia.

Tags: