News

Program si reguli de acces la Romanian Thrash Metal Fest 3rd Edition – Old Grave Fest

Cluburile Fabrica si B52 isi vor deschide portile pentru ce-a de-a 3-a editie Romanian Thrash Metal Fest – Old Grave Fest.

ACCES

Accesul in Fabrica si B52 se va permite incepand cu ora 16.00, iar concertele vor incepe la ora 18.00.

Programul festivalului este urmatorul

old-grave-fest-2014-schedule

AFTER PARY

Dupa fiecare zi de festival va asteptam pe toti la after-party-ul Thrash it Black in Club Fabrica impreuna cu trupele participante la festival.

REGULI DE ACCES

In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga pubicul sa nu vina la festival cu urmatoarele obiecte, acestea fiind interzise:

• sticle, conserve,
• mancare sau bauturi de orice fel,
• artificii, arme, obiecte periculoase,
• umbrele.

Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectele prezentate in lista de mai sus pe durata festivalului.

CATERING SI MERCHANDISE

Harta locatiei si a facilitatilor oferite de Romanian Thrash Metal Club, Club Fabrica si B52 special pentru Romanian Thrash Metal Fest – Old Grave Fest 3rd Edition

Harta RTMF 2014 final

De asemenea, la parterul cladirii, pentru cei interesati, locatia dispune de un restaurant de calitate si cu preturi excelente, terasa si locuri de joaca pentru copii (indoor si outdoor).

https://www.videoguide.ro/club-b52-bucuresti.html

https://www.videoguide.ro/club-fabrica-bucuresti.html

Targul de produse si estetica asociate miscarilor rock si metal – tRock, se va desfasura si in acest an in incinta festivalului, conform hartii atasate, fiind accesibil doar in baza unui bilet valid de intrare la festival. Merchandise-ul trupelor particiante va fi distribuit in cadrul tRock. Iata si cativa din expozantii ce vor participa:

Beauty of Pain

Bestial Records

Sun & Moon Records

Costin Chioreanu

Leonard Ancuta

RM Media

Niche Records

Romanian Thrash Metal Club

ABONAMENTE SI BILETE de 1 zi

Azi 09 octombrie este ultima zi in care va mai puteti achizitiona ONLINE abonamente si bilete de 1 zi, incepand de maine 10 octombrie 2014 acestea vor fi disponibile doar la intrare.

Pretul unui abonament este 155 RON, iar al unui bilet de 1 zi este de 90 RON.

 Abonamentele si biletele de 1 zi pot fi achizitionate prin intermediul siteurilor www.iabilet.ro, www.metalhead.ro/bilete (unde se pot comanda atat bilete in format electronic – print @ home: platesti cu cardul online sau cu Paypal, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphone-ul sau tableta la intrare -, cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.967, intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri). De asemenea biletele pot fi achizitionate prin www.blt.ro, precum si prin reteaua EVENTIM.

Romanian Thrash Metal Fest editia a 3a – Old Grave Fest este un eveniment marca Romanian Thrash Metal Club, sustinut integral de catre membrii acestuia.

Tags: ,