News

Reactory (GER), Damage Case (RO), Crossbone (RO) live in Private Hell, Bucuresti

Continuand seria evenimentelor underground thrash inceputa cu Virus ( UK ) si continuata cu Axecutor ( BG ), Romanian Thrash Metal Club va propune un nou eveniment de data aceasta fiind vorba de trupa germana Reactory, sambata 24 mai 2014 in Private Hell Club ( Calea Grivitei nr. 91 )

Influentata de trupe americane si europene thrash din anii ’80 , cantat rapid si agresiv, Reactory este una din multele trupe din noul val de thrash, cu o singură diferenta, spun ei: Reactory este thrash metal! Reactory a fost infintata in 2010 in Berlin cu un singur scop, pentru a sarbatori thrash metalul cat mai nealterat. Trupa a inregistrat un demo in acelasi an si a si avut parte de primele show-uri live. In vara anului 2012, EP-ul ” Killed by Thrash “, a fost inregistrat si lansat de Slaney Records in ianuarie 2013 .
In iulie 2013, trupa incepe inregistrarile pentru albumul ” High on Radiation “, lansat de Iron Shield Records in februarie 2014.

Reactory-live-Bucharest-Private-Hell.jpgComponenta:

 

Hänz Hazard ( voce )
Jerry Reactor ( chitara )
Jonny Master ( bass )
Atomic Dude ( tobe )

Reactory on Facebook: https://www.facebook.com/REACTORY

Reactory Official Website: http://www.reactory-thrash.com/

Reactory on Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=WW6CDPkW2us

Biletele costa 15 RON si vor fi disponibile la intrare, in seara evenimentului.

Pentru ca evenimentul este organizat intr-o zi de week-end ne putem permite sa prelungim distractia cu 3 trupe in deschidere, acestea fiind:

Distortion – https://www.facebook.com/DistorsionBand

Damage Case – https://www.facebook.com/DamageCaseBand

Crossbone – https://www.facebook.com/crossboneband

Craiova si Sibiu sunt celelalte 2 orase ce vor gazdui acest eveniment. Datele sunt: 23.05.2014, in Craiova, la Retro Pub (Str. Fratii Buzesti, nr.22) si pe 25.05.2014, in Sibiu, la Bohemian Flow Bar (Piata Mica, Nr. 26)

De asemenea va reamintim ca si in cadrul acestui eveniment puteti achizitiona abonamente pentru Romanian Thrash Metal Fest – Old Grave Fest 3rd Edition la pret promotional de doar 100 RON, eveniment ce va avea loc in club Fabrica in 10 si 11 octombrie 2014. Acest pret este valabil doar in seara concertului Reactory.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Comentarii

Niciun comentariu.

Raspunde

You must be logged in to post a comment.