News

ROCKOMOTIVA 2015 update – Proiectul Perfect: Timpuri Noi şi Partizan cântă împreună la Craiova

Timpuri Noi şi Partizan vor fi prezente la Craiova, pe scena Festivalului Studenţesc ROCKOMOTIVA, pentru un concert comun, în seara de 5 iunie.

rockomotiva -twilight-of-the-gods-pero-defformero-bloodway-bucovina-proiectul-perfect-timpuri-noi-partizan-live-craiova-romaniaConcertul este al patrulea din seria de apariţii publice numite „Proiectul Perfect”, care îşi propune să spună povestea „Timpurilor Noi”, de la înfiinţare (1982) şi până în prezent. Pe aceeaşi scenă urcă împreună Timpuri Noi şi Partizan, fiecare dintre trupe în formulă completă, aşa încât fanilor să nu le lipsească nici Adrian „Artanu” Pleşca, nici Dan Iliescu, nici Răzvan „Suedezu” Moldovan – cei trei membri fondatori ai Timpuri Noi.

Festivalul ROCKOMOTIVA, deşi se află la prima ediţie, promite trei seri incendiare la Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova: pe lângă Proiectul Perfect, au confirmat: super-trupa Twilight of the Gods (IRE-NOR-SWE-ENG), Alternosfera (MD), Pero Defformero (SRB), Bucovina (RO), RoadKillSoda (RO), Bloodway (RO), Dza Ili Bu (SRB), alături de Avatar şi Crimena, două nume grele în metalul românesc, care au „crescut” în Casa Studenţilor din Craiova.

ROCKOMOTIVA va avea loc pe 5, 6 şi 7 iunie, iar accesul publicului se va face pe bază de bilete sau abonamente. Cei mai merituoşi dintre studenţii din centrele universitare arondate CCS Craiova vor beneficia de acces gratuit. Festivalul ROCKOMOTIVA este organizat de Casa de Cultură a Studenţilor Craiova, cu sprijinul Ministerului Tineretului şi Sportului – Direcţia de Proiecte şi Programe pentru Tineret, în parteneriat cu Asociaţia „Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021”, „Romanian Thrash Metal Club”, METALHEAD şi Gazeta de Sud.

INFORMAŢII DESPRE BILETE ŞI ABONAMENTE

Abonamentele garanteaza accesul pentru 3 zile de festival şi se vor găsi la preţul de 50 lei, până pe data de 31 mai, inclusiv. Între 31 mai şi 5 iunie, preţul unui abonament va fi de 60 de lei. Din 5 iunie şi pe toata perioada festivalului vor putea fi cumparate bilete de o zi in valoare de 30 lei, direct de la intrare!

Abonamentele sunt disponibile pe iabilet.ro şi în reţeaua iabilet:

– Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru langa McD);

– Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei

– Agentiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100

– reteaua de 1500 de terminale ZebraPay (disponibile in toata tara: www.zebrapay.ro/locatii)

În Craiova, abonamente se pot achiziţiona de la:

– Perdido Station – Petre Carp 27

– Stock Store – Romania Muncitoare 14

– secretariatul CCS – Eugeniu Carada 10, Craiova.

Tags: , , , , ,

Comentarii

Comentariile sunt inchise.