News

ROMANIAN THRASH METAL BATTLE

 

Romanian Thrash Metal Club pune la bataie pozitia de deschidere a Romanian Thrash Metal Fest 2nd Edition intr-o competitie intitulata ROMANIAN THRASH METAL BATTLE, care va avea loc VINERI, 23 AUGUST, in PRIVATE HELL – BUCURESTI, Calea Grivitei nr. 91 si care este destinata exclusiv trupelor tinere care se incadreaza stilistic in genul thrash metal si care nu au materiale oficiale.

Romanian Thrash Metal Fest 2nd Edition va avea loc sambata, 12 octombrie, in Club Fabrica din strada 11 Iunie nr. 50, Bucuresti si momentan afiseaza un line-up avand ca headliner legendara trupa de thrash metal din Danemarca, Artillery.

Pagina oficiala a RTMF 2013
Facebook event

Competitia este destinata exclusiv trupelor tinere care indeplinesc concomitent umatoarele conditii simple:

• se incadreaza stilistic in genul thrash metal
• nu au materiale oficiale.;
• Trimit un email de intentie la contact@rtmc.ro, incluzand un material audio (link You-Tube, atasament, etc.

Preselectia trupelor este exclusiv apanajul RTMC.
Fiecare trupa selectata pentru participare va prezenta in concurs 4 piese, din care minim 3 compozitii proprii; recitalul nu are limita de timp.

Juriul din seara concursului va fi mixt, alcatuit din public, persoane publice si membri RTMC desemnati.
Romanian Thrash Metal Club doreste sa se stie ca, in ceea ce ii priveste pe membrii sai din juriu, criteriile cu ponderea cea mai mare in notare vor fi: apartenenta la genul thrash metal, calitatea executiei, atitudinea si prezenta scenica specifice.

ULTIMA ZI DE INSCRIERE este JOI, 15 AUGUST, data pana la care trupele doritoare sunt rugate sa se inscrie pentru concurs conform indicatiilor de mai sus.

ACCESUL ESTE GRATUIT !

Tags: , ,