News

Romanian Thrash Metal Fest 3rd Edition, Old Grave Fest – detalii primele abonamente / presale

Romanian Thrash Metal Club anunţă punerea in vanzare a primelor abonamente la Romanian Thrash Metal Fest 3rd Edition – Old Grave Fest.

Pana pe 28 februarie inclusiv, pretul unui abonament pentru 2 zile de metal extrem si traditional marca RTMFest va fi doar 90 lei! Acest presale este limitat la 50 de abonamente, care pot fi achizitionate prin intermediul sistemului BILETOO (prin siteurile www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro si prin magazinele partenere biletoo.ro).

Pentru persoanele din teritoriu, biletele fizice pot fi achizitionate de la punctul biletoo din Unirea Shopping Center Bucuresti, dar si prin reteaua magazinelor Flanco, librariile Adevarul, precum si a celorlalte magazine partenere biletoo.ro.
(vezi lista completa pe http://biletoo.ro/retea.php)

Romanian Thrash Metal Fest 3rd edition, Old Grave Fest 2014

 

Aveti mai jos linkurile, direct la eveniment, pentru fiecare site in parte:

 

http://www.biletoo.ro

http://www.blt.ro

http://www.bilet.ro

Va reamintim ca editia a treia a Romanian Thrash Metal Fest – Old Grave Fest va avea loc in zilele de 10 si 11 octombrie 2014, in clubul Fabrica din Bucuresti, str. 11 Iunie nr. 50.

Pana acum sunt confirmati GRAVE, maestrii deathului suedez, DESASTER, germanii care tocmai au implinit 25 de ani de blasfemie, brazilienii SODOMIZER, la o revenire mult asteptata, thrasherii new-yorkezi de la HELCANNON si grecii nebuni SLAUGHTERED PRIEST si NECROCHAKAL. Mai multe trupe si mai multe detalii, in curand!

Echipa RTMC

Tags: , , , , ,

Comentarii

Niciun comentariu.

Raspunde

You must be logged in to post a comment.