News

Serpent Sermon Tour 2012 – Marduk & Immolation

SERPENT SERMON TOUR 2012, 5 Septembrie, Club Fabrica, Bucuresti

Hatework si Asociatia Culturala Manifest va invita la primul eveniment major din acesta toamna, in data de 5 Septembrie, la Clubul Fabrica din Bucuresti, pe scena caruia vor urca doua dintre cele mai importante trupe ale scenei mondiale de metal extrem:

Headlinerii serii vor fi suedezii de la Marduk, aflati in turneul de promovare al ultimului lor disc – Serpent Sermon – editat in 2012 de catre Century Media. Cu o activitate prodigioasa de peste 20 de ani, Marduk se afla deja la cel de-al 12-lea produs descografic full length si promit un show devastator pe scena din Fabrica, in seara de 5 Septembrie, asemanatoare celor prestate deja in trecut pe scenele din Cluj-Napoca si Bucuresti.

O alta aparitie speciala a serii este Immolation. Trupa infiintata in 1988 si care, prin muzica si sound-ul specific au demonstrat de-a lungul timpului ca death-metalul in forta, cantat in acelasi timp tehnic dar si cu feeling, este si va fi intotdeauna apreciat. New-york-ezii au editat in 2011 EP-ul Providence, produs care s-a bucurat de o larga apreciere atat din partea publicului cat si a criticii (critica ce nu s-a sfiit sa includa acest produs in topurile de anul trecut, un an de de exceptie, de altfel, pentru death-metal) si vor fi pentru a doua oara in Romania, dupa show-ul exceptional sustinut la Cluj-Napoca alaturi de Melechesh in anul 2008, eveniment produs de Hatework.

Cele doua nume monstru vor fi sustinute in timpul aparitiei pe scena de la Fabrica de catre spaniolii de la Noctem promovand in continuare ultima aparitie discografica – Oblivion (2011), de catre francezii de la Forsaken World (melodic death metal), si de catre Heaving Earth (Cehia – Death Metal).

Biletele pentru acest eveniment se gasesc la pretul de 50 RON in reteaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas, si online pe eventim.ro , urmand ca in ziua concertului biletele sa coste 60 RON.

Keep supporting extreme music!

Hatework Crew & ACM

Ca asociatie apolitica si neimplicata religios, Romanian Thrash Metal Club este alaturi de Hatework si Asociatia Culturala Manifest in conditiile recentelor amenintari la adresa concertului Marduk din partea unor membri ai unei entitati politice cunoscute pentru frecventele sale atitudini extremiste. Traim intr-o tara libera, guvernata de legi care nu vor interzice niciodata un act artistic, de orice factura ar fi el. Orice alt comentariu este de prisos, ne vedem la concert!

Romanian Thrash Metal Club

Tags: , , , , ,

Comentarii

Niciun comentariu.

Raspunde

You must be logged in to post a comment.